fredag 11 juni 2010

Svamp, choritzo och färsk pasta.

Det blev verkligen en underbar middag igår. Jag var sugen på en pastarätt med svamp, så jag gick till Willys och handlade svamp, ruccola, choritzo, färsk bandpasta, lök och grädde.

Korv pasta med svamp
3 korvar av smakrik karaktär, typ choritzo.
1 gul lök
ca 7 grovt hackade svampar
ca 3 dl grädde
Salt och peppar (svårt, nymald... blir bäst då)
1 pkt färsk pasta

Väl hemma stekte jag choritzon tillsammans med svampen och löken. Hällde sedan på grädden och lät det koka ihop. Kryddade bara med salt och peppar. Grädden framhäver mycket smak.
Under tiden kokte jag pasta, som jag blandade i såsen när den var färdig kokt.

Blev helt magiskt, vid serveringen varvade jag pastablandningen med ruccola och till det drack jag en Pripps blå.

ps. Har köpt mig en ny mobil, så jag börjar nog blogga med bilder, ibland i alla fall... he...

Inga kommentarer: